Spille og gaming

I Multimedierummet kan der spilles, ligesom der er mulighed for at udfolde sine kreative sider fx. inden for billedredigering. Rummet er opdelt i to afdelinger - en for 3.-5. klasse og en for 6.-7. klasse.

I Klub Kometen har vi flere muligheder for at spille. Vi har en række computere, hvor man kan skrive sig på computertider og spille forskelle spil med de andre i computerrummet. Vi vil gerne have at børnene har indflydelse på, hvilke spil man skal kunne spille, men der er selvfølgelig nogle begrænsninger på hvilke spil vi vil have i klubben.

Magic Cards

Herudover har vi et rum hvor vi spiller med Magic Cards. Magic rummet tilbyder en meget rolig og fordybende stemning, hvor man har mulighed for at dykke ned i et fantasifyldt univers. En gang i mellem laver vi turneringer i Magic Rummet, ligesom vi også tager på tur ud af huset.

Playstation

Er du mere til PlayStation og fx FIFA, så har vi også en PlayStation 5, hvor du kan side med dine venner i en blød sofa, og spille med og mod hinanden med hvert jeres yndlingshold. Hvis du tør, kan du også udfordre en voksen – men vi er altså ret gode J

4.-5. klasse

4.-5. klasse har 10 computere til deres rådighed.

Der hænger en tavle på væggen, hvor de kan skrive sig på til computertid.

Hvert barn har 45 min. pr. dag, hvor de kan bruge computerne.

6.-7. klasse

6.-7. klasserne har 5 computere til deres rådighed, og deres spilletider er ikke fastlagte. Det betyder dog ikke, at de kan spille hele dagen - vi sørger naturligvis for, at de også kommer ud og lave andre ting.

De skal selv finde ud af at deles om computerne, så alle der vil spille har mulighed for det.