Nyttige links

Klubberne har samlet en række links til organisationer, som tilbyder hjælp og vejledning til, hvordan man som barn og ung navigerer på digitale medier, og hvordan man bedst støtter sit barn som forælder.

SletDet - Rådgivning for børn og unge

Du kan kontakte rådgiverne fra SletDet, hvis du selv er ung, eller hvis du har været vidne til, at et barn har oplevet noget ubehageligt på nettet. SletDet rådgivningen er en del af RedBarnet.

Gå til SletDet

Cyberhus

Cyberhus er et klubhus på nettet for dig, der er mellem 9 og 23 år. Du kan skrive til en voksen og få rådgivning i vores brevkasser og chat, dele dine tanker i ung-til-ung, lave billeder eller bare hænge ud.

Gå til Cyberhus

Medierådet

Medierådet for Børn og Unge er et videncenter, der oplyser og rådgiver om børn og unges brug af digitale medier. Derudover står de også for aldersmærkning af film og trailers. De har lavet nogle meget brugbare forælderguides omkring børns digitale liv.

Gå til Medierådet

Center for digital pædagogik

Center for Digital Pædagogik er en organisation, der driver flere store online rådgivninger samt holder oplæg for elever, fagpersoner og forældre hvert år, omkring digital trivsel for unge.

Gå til Center for digital pædagogik

Børns Vilkår

Børns Vilkår er med i kampen om at bekæmpe digitale svigt som krænkende billeddeling, mobning, kommerciel udnyttelse, online manipulation og radikalisering. Hver dag, året rundt sidder deres rådgivere klar til at lytte til og rådgive børn og unge, forældre og fagpersoner i Danmark.

Gå til Børns Vilkår